Municipi de Gaià
ajuntament > benvinguda

Benvinguts a Gaià

Des de Gaià, donem la benvinguda a tots els qui visiteu el nostre municipi per Internet. Pretenem que la nostra pàgina web sigui un aparador virtual on hi pugueu trobar informació sobre Gaià i dades sobre les entitats, els serveis, les festes, les activitats que s'hi desenvolupen i sobre l'actualitat que genera la nostra població.

Aquestes pàgines també volen ser una eina còmoda i ràpida per obtenir informació sobre l'activitat municipal i facilitar el tràmits i gestions administratives amb l’ajuntament. Però no ens volem aturar aquí, sinó que volem treballar per tal que la informació i els serveis que avui hi pugueu trobar, es vagin ampliant constantment per tal de millorar la informació, ampliar els tràmits administratius, i assolir l’objectiu de ser sobretot un mitjà que permeti la interacció i la participació de tothom que ho desitgi, especialment dels veïns i veïnes de Gaià...

La web de l'Ajuntament de Gaià vol ser un espai que faciliti el contacte i la comunicació entre els ciutadans i l'ajuntament. Les noves tecnologies posen al nostre abast un gran ventall de possibilitats que hem d’aprofitar. La pàgina web, és un pas més del camí per aconseguir un Ajuntament més eficaç, obert i proper als ciutadans.

Us invitem a fer els suggeriments o els comentaris que cregueu per tal de millorar la web i us desitgem una bona navegació per aquestes pàgines.                                     

Rebeu una cordial salutació,

Enric Armengou i Vall de Vilaramˇ armengouve@diba.cat

 Divendres de 11:00 a 13:00h mati


Ajuntament de GaiÓ

Ajuntament de GaiÓ
CIF: P0808900E Pl. Ajuntament, 1. 08672 GaiÓ. Tel. 938 390 151 Fax 938 204 189 gaia@diba.cat Diputaciˇ de Barcelona

Accesibilitat Privacitat Crédits