Municipi de Gaià
utilitats > privacitat

Protegim les vostres dades personals

La declaració següent l'informarà, com a usuari de la nostra plataforma d'internet, de la nostra política de protecció de dades.

L'Ajuntament de Gaià CIF: P0808900E cuida especialment la relació amb els seus visitants, per a la qual cosa, les dades que s'ens subministrin mai seran utilitzades per a una altra finalitat que no sigui per a la que van ser facilitades.

En cap moment la informació que us demanem serà divulgada ni utilitzada per a uns altres fins que no siguin els expressats en la carta de compromisos. Existeix el compromís per la nostra part que les vostres dades no seran cedides a tercers en cap cas, sense el seu consentiment. Així, sempre controleu la vostra intimitat.

A més, sempre que ho desitgeu, podeu exercir el vostre dret d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició de les vostre dades personals, en els termes previstos en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Podeu exercitar aquest dret mitjançant una carta adreçada a l'Ajuntament de Gaià, Pl. Ajuntament, s/n. 08672 Gaià , o bé enviant un e-mail a gaia@gaia.cat

 

Condicions d'ús

L'usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit dels continguts i serveis que ofereix www.gaia.cat, abstenint-se de realitzar activitats il·legals, il·lícites o contraries a la bona fe i a l'ordre públic. En especial, l'usuari haurà d'evitar tota conducta que pugui atemptar contra el principi de no discriminació per raons de sexe, raça, religió, ideologia o qualsevol altre circumstancia personal o social.

Finalment, l'usuari haurà d'abstenir-se, a títol enunciatiu i no limitatiu, de tota activitat dirigida a suplantar a qualsevol persona física o jurídica, o dirigida a interferir, violar, alterar o desconnectar el sistema, servidors, xarxes o continguts. Així com, en tot cas, abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dels dispositius de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats al portal.

Com a conseqüència, l'Ajuntament de Gaià es reserva el dret a excloure a l'usuari que incompleixi les condicions d'accés i ús a www.gaia.cat, sense previ avís i a adoptar totes les mesures que consideri oportunes en cada moment, per tal d'evitar les activitats i conductes descrites.

Ajuntament de GaiÓ

Ajuntament de GaiÓ
CIF: P0808900E Pl. Ajuntament, 1. 08672 GaiÓ. Tel. 938 390 151 Fax 938 204 189 gaia@diba.cat Diputaciˇ de Barcelona

Accesibilitat Privacitat Crédits