Salutació de l'Alcalde

Benvingudes i benvinguts

Gaianès, Gaianesa i visitants del nostre municipi, benvinguts al web de l’ajuntament de Gaià

Aquest web pretén ser una eina més en la gestió del nostre municipi. Volem que sigui un mitjà d’informació ràpid i eficaç. Una eina informativa, de comunicació bilateral, on s’hi pugui trobar la informació relativa a l’Ajuntament, però també de la vida social i cultural de Gaià. 

A través del web es pot seguir l’acció de govern, conèixer a quin regidor o regidora adreçar-se per resoldre alguna situació concreta, , consultar les actes i decrets aprovats o les ordenances vigents. També tot allò relatiu al dia a dia de l’ajuntament, per tal d’intentar arribant al màxim índex de transparència possible.

D’altra banda, també és una plataforma de promoció del nostre municipi, amb l’agenda d’actes i esdeveniments presents i futurs, la publicació de les notícies més rellevants de l’actualitat o les dates més assenyalades del poble, les fires i festivitats locals. També s’hi mostren les adreces de les associacions, els comerços, les empreses i els serveis.

Desitgem que trobeu allò que busqueu, i restem a la vostra disposició per qualsevol cosa. Us podeu posar en contacte amb aquesta Alcaldia al correu electrònic gaia@gaia.cat

 

Sigueu molt benvinguts!

Núria Casanovas Antonell

Darrera actualització: 7.11.2023 | 06:20
Darrera actualització: 7.11.2023 | 06:20