Servei de comunicacions whatsapp de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Gaià ha activat el servei de missatgeria de Whatsapp a través del qual es difondran missatges puntuals sobre temes relacionats amb l'agenda, avisos, comunicats importants i urgents o incidències.

El servei serà unidireccional i els usuaris no podran interactuar entre ells, ja que no es tracta d'un xat, sinó d'un grup de difusió de missatges. L'Ajuntament no respondrà cap missatge rebut a través d'aquest canal, ni atendrà trucades telefòniques. Si desitgeu contactar amb l'Ajuntament de Gaià heu d'utilitzar els mitjans que trobareu a l'enllaç CONTACTAR.

Funcionament del servei

Per activar el servei:

  1. Registreu-vos al formulari.

  2. Afegiu el número de l'Ajuntament al llistat de contactes: 619 25 47 39.

  3. Envieu un missatge per WhatsApp amb la paraula Alta i el nom i cognom.
  4. A partir d'aleshores, rebreu els comunicats que emeti l’Ajuntament.

Per donar-se de baixa, cal enviar un missatge amb la paraula Baixa.

Condicions del servei

  • Aquest és un servei gratuït prestat per l'Ajuntament de Gaià a través de l'aplicació mòbil WhatsApp i consisteix en l'enviament als veïns i veïnes d'informació municipal (notícies, agenda d'activitats, avisos i comunicats importants). Aquest servei és unidireccional, per la qual cosa no és vàlid per a contactar amb l'Ajuntament.
  • L'Ajuntament de Gaià es reserva el dret a modificar aquestes condicions si ho considera oportú i ho comunicarà a les persones usuàries.
  • L'Ajuntament de Gaià es reserva el dret a deixar de prestar aquest servei si es produïssin canvis en el funcionament de l'aplicació WhatsApp que impedissin la prestació del servei en els termes actuals.
  • L'Ajuntament no es fa responsable de les fallades o errors que aquesta aplicació pugui generar en la recepció dels missatges.

Protecció de dades

Les dades facilitades per vostè seran incloses en un fitxer titularitat de l'Ajuntament de Gaià la finalitat del qual és l'enviament de comunicacions per part de l'entitat a través de missatge de telefonia mòbil, WhatsApp. Aquestes dades podran ser objecte de cessió o comunicació als titulars de l'aplicació WhatsApp amb la finalitat de prestar l'assistència tècnica necessària per a l'enviament dels missatges de telefonia. Les dades seran eliminades del fitxer en el moment de donar-se de baixa del servei. Podeu consultar tota la política de protecció de dades de l'Ajuntament en aquest enllaç

Darrera actualització: 5.04.2024 | 12:13