Notícies

 • L’Institut Nacional d’Estadística (INE) farà enquestes a llars de Gaià prèviament seleccionades 20 d'abril de 2021

  L’Institut Nacional d’Estadística (INE), en el marc del programa d’enquestes dirigides a les llars, està elaborant l’Enquesta de Característiques Essencials de la Població i els Habitatges 2021 . Amb aquesta finalitat ha seleccionat aleatòriament 300.000 habitatges de tot l’estat, entre les quals es troba el municipi de Gaià.

  Els objectius de l’Enquesta són, d’una banda, obtenir una estadística anual amb les variables bàsiques de la població, les llars i els habitatges. D’altra banda, facilitar l’elaboració d’enquestes a les llars que es puguin adreçar a submostres de l’Enquesta contínua de llars.

  L’INE ha adjudicat les tasques de recollida de dades a l’empresa UTE Dephimática S.L. El personal d’aquesta empresa es posarà en contacte amb les llars de Gaià amb l’objectiu d’omplir el qüestionari.

  Les llars seleccionades rebran una carta amb la comunicació per a participar en l’enquesta on s’inclou informació sobre el qüestionari, una adreça d’internet per omplir-lo, una contrasenya per accedir-hi i, a més, hi haurà un número de telèfon gratuït i l’adreça de correu electrònic per resoldre qualsevol dubte o consulta.

 • Brushing ALERTA BRUSHING! 15 d'octubre de 2020

  Què és el BRUSHING? Consisteix en l'enviament de paquets petits amb objectes de poc valor, no comprats, a través de diverses plataformes de comercialització online per augmentar el posicionament de les empreses en aquestes plataformes de venta.

  La UE alerta de que alguns ciutadans han rebut PAQUETS AMB LLAVORS FORANIES QUE NO HAVIEN SOL·LICITAT. Això comporta greus perills.

  #brushingllavors

 • Prohibició del bany a la Riera de Merlès 19 de juny de 2020
 • CARTELL CITA PRÈVIA OFICINES MUNICIPALS 19 de juny de 2020
 • DUPROCIM 11 de març de 2020

   Document únic de PROTECCIÓ CIVIL MUNICIPAL (DUPROCIM).

   

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49