Notícies

 • . . 7 de gener de 2021
 • Demana l'idCAT Certificat per poder votar des de casa a les properes eleccions del 14 de febrer 19 de desembre de 2020

  A les properes eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el 14 de febrer les persones que ho desitgin podran realitzar tot el procés de votació sense sortir de casa. Es podrà fer la sol·licitud de vot per correu de manera telemàtica amb l’idCAT Certificat, així com amb d’altres certificats digitals qualificats de l’Estat. Un cop feta la sol·licitud de vot per correu de manera telemàtica el procés de votació es podrà completar lliurant el vot directament a l’empleat de Correos que anirà al domicili per lliurar la documentació.

  Sol·licituds, a partir del 22 de desembre
  La sol·licitud de vot per correu es podrà fer a partir del 22 de desembre de 2020 i fins al 4 de febrer de 2021. Aquesta petició es pot fer per via telemàtica amb l’idCAT Certificat. Aquest certificat digital es pot obtenir a la web www.idcat.cat

  Obtenció de l'idCAT certificat
  Per obtenir l'idCAT Certificat cal adreçar-se a la web https://www.idcat.cat/idcat/ciutada/menu.do i emplenar el formulari de sol·licitud. Després caldrà validar les dades personant-se en qualsevol entitat de registre idCAT. Finalment, caldrà descarregar el certificat a l'ordinador.

  Com exerciré el meu vot?
  La Junta Electoral Central (JEC) ha resolt eliminar la signatura de la recepció de la documentació electoral, fins ara obligatòria, i permetre que el personal de Correos pugui recollir el sobre electoral. Per tant, tot el procés per exercir el dret a vot es podrà de fer des de casa. Això vol dir que, en el moment en què l’empleat de Correos lliuri la documentació electoral, les persones podran donar-li directament el seu vot. Aquesta és una opció de la qual en podrà gaudir tota la ciutadania, inclosos els casos de positius de covid-19 i les persones considerades contactes estrets.

 • Brushing ALERTA BRUSHING! 15 d'octubre de 2020

  Què és el BRUSHING? Consisteix en l'enviament de paquets petits amb objectes de poc valor, no comprats, a través de diverses plataformes de comercialització online per augmentar el posicionament de les empreses en aquestes plataformes de venta.

  La UE alerta de que alguns ciutadans han rebut PAQUETS AMB LLAVORS FORANIES QUE NO HAVIEN SOL·LICITAT. Això comporta greus perills.

  #brushingllavors

 • Prohibició del bany a la Riera de Merlès 19 de juny de 2020
 • CARTELL CITA PRÈVIA OFICINES MUNICIPALS 19 de juny de 2020
 • DUPROCIM 11 de març de 2020

   Document únic de PROTECCIÓ CIVIL MUNICIPAL (DUPROCIM).

   

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49